Bjarne Sætre seksjonsleder bibliotek

IMG_0123
Bjarne Sætre blir seksjonsleder for bibliotek i nye Sandefjord. Her får han en gratulasjonsbukett fra de ansatte på Stokke bibliotek av biblioteksjef Hanne Ottoson.

Det ble i går klart at nåværende kultur- og fritidssjef i Stokke kommune Bjarne Sætre blir seksjonsleder for bibliotek i nye Sandefjord kommune.

Bjarne Sætre har vært ansatt i Stokke kommune sammenhengende i 33 år.

De andre lederne på seksjonsnivå innen kommunalområdet kultur, friluftsliv, by og stedsutvikling ble også offentliggjort: Det er nå klart at Hans Gjerløw, nåværende bibliotek- og kulturhussjef i Sandefjord og ansatt i Sandefjord kommune sammenhengende i 43 år, blir seksjonsleder for kultur i nye Sandefjord kommune.

Ingrid Marie Eidsten, nåværende park- og idrettssjef i Sandefjord kommune, er ansatt som seksjonsleder for park, idrett og friluftsliv. Torill Kristiansen, som har vært økonomisjef i kultur- og fritidsetaten i Sandefjord kommune i 14 år, blir økonomileder, og Beate Apall Olsen, som i 12 år har vært virksomhetsleder for kultur i Andebu kommune, blir rådgiver med hovedansvar for by- og stedsutvikling, nærdemokrati og folkehelse.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s